Filiz Başkan 25 Kasım mesajını kısa filmle verdi

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü mesajını hazırlanan bir kısa filmle verdi.

24 Kasım 2020 - 23:30

Karanlıkların kadından korktuğu bir kent...

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü mesajı için hazırlanan kısa filmde karanlıkların aydınlıktan ve kadınlardan korktuğu vurgulanıyor. Kadınların korkusuzca sokaklarında yürüyebileceği bir kent olarak Efes Selçuk' un da ön plana çıkarıldığı fılm Kasım 2020' de şiddeten hayatını kaybeden 335 kadını anarak son buluyor.

Bu haber 1198 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()