Fazıl Say'dan İmamoğlu'na tepki: Alay mı ediliyor bizlerle, asla aday gösterilmemeli

Piyanist Fazıl Say, İmamoğlu'nun yeni Nagehan Alçı adımı sonrası 'İmamoğlu’nu aday filan asla göstermemeli CHP. Alay mı ediyor bizlerle?' dedi.

10 Ağustos 2022 - 11:48

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turunda Nagehan Alçı'nın da yer alması tepki çekmişti.

Bu olayın ardından İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'ya verdiği röportaj da tepki konusu oldu.

Daha önce cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmeli önerisinde bulunduğu İmamoğlu'na tepki gösteren Say, "İmamoğlu’nu aday filan asla göstermemeli CHP. Alay mı ediyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu" dedi.

Bu haber 217 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()