Fatih Gürbüz: Projelerimiz İnternetten Kopyala-Yapıştır Değil

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, yerel seçim heyecanının yaşandığı İzmir’in şirin ilçesi Foça'da, ilgi ve beğeni toplayan seçim çalışmalarıyla kampanya sürecine damgasını vuruyor. 'Halkla Buluşma ve Aday Tanıtım Toplantıları" adı altında vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz, hem projelerini anlatıyor, hem de karşılıklı soru ve cevap şeklinde vatandaşların yeni yönetimden beklentilerini ve sorunların çözümüne yönelik önerilerini dinliyor.

22 Şubat 2019 - 15:44

Belediye Meclis üyesi adaylarının ilan edilmesiyle beraber  meclis üyesi adaylarının tanıtım turuna Yeni Foça'dan başlayan Fatih Gürbüz'ün bir sonraki durağı kent merkezi oldu.  Fatih Gürbüz'ün projelerini anlatarak, belediye meclis üyesi adaylarını tanıttığı toplantı, Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Son yılların en kalabalık etkinliğine ev sahipliği yapan  sosyal tesisler tarihi bir güne şahit oldu.

 

 Sıcakkanlılığı ve güleç yüzü ile her kesimden insanın sempatisini toplayan Fatih Gürbüz'ün "Halkla Buluşma ve Aday Tanıtım Toplantısı"na CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın yanı sıra, İYİ Parti Foça ilçe yöneticileri, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK  temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

"BANA 100 GÜN SÜRE VERİN"

Coşkulu kalabalığın "Fatih Başkan" sloganları eşliğinde salona giren Fatih Gürbüz'e çocuk yaşlı, kadın erkek sevgi gösterisinde bulundu. CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın açılış konuşması ve Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı ile başlayan toplantıda salonu dolduran kalabalığa hitap eden Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Foça halkından 100 gün süre istedi. Görevi devir aldıktan sonra ilk 100 gün içinde, Foça'da gözle görülür değişiklikler olacağının sözünü veren Fatih Gürbüz, "Foça halkı çok daha güzel, huzurlu ve konforlu bir şekilde yaşamayı hak ediyor. Sorunlara vakıfız, eksiklikleri biliyoruz. Dersimizi çalıştık, Foça'ya ve Foça halkına yakışan projelerimizle geliyoruz" dedi.

 

"PROJELERİMİZ KOPYALA-YAPIŞTIR DEĞİL"

Proje hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirten Gürbüz,  projelerini birkaç gün içinde kamuoyu ile paylaşacağını belirterek, şöyle dedi: "Projelerimiz internetten kopyala-yapıştır yöntemiyle hazırlanmış projeler değil. Bütçemize uygun, yapılabilirliği olan öneri ve fikirleri esas aldık. Her bir çalışma için fizibilite çalışması yaptık ve afaki değil, akılcı projeler hazırladık. Burada önemli olan ortak akılla geliştirdiğimiz projeleri aksiyona çevirebilmektir. Bunun için de alanında uzman kadrolar kurarak, profesyonellerden yardım alacağız."

 

7'DEN 70 HERKESİ YÖNETİME

Foça'yı katılımcı bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini anlatan Gürbüz, şunları söyledi: "Foça o kadar şanslı bir ilçe ki... Hemen her meslekten alanında uzman insanlar burada emeklilik hayatını yaşıyor. Biliyorum ki, hiçbirinin maddi, siyasi ya da ticari bir beklentisi yok. İstedikleri tek bir şey var;  yaşadıkları şehre, Foça'ya faydalı olabilmek, yönetime katkıda bulunmak, Foça'nın daha yaşanabilir şehir olması için bilgi birikimlerini aktarmak, gerektiğinde görev almak. Daha net bir ifadeyle söylersek, Foça'da taşın altına elini koymaya hazır sayısız insan var. Biz de 'çok akıl tek akıldan üstündür' sözünü kendine ilke edinmiş bir ekip olarak diyoruz ki, ilçemizde birbirinden kıymetli, bunca hizmet etmeye gönüllü insan var iken niçin kendilerinden faydalanmayalım? Burada eksik olan nokta seçilmiş yönetimle, yönetime katkıda bulunmak isteyen gönüllü ordusunun entegrasyonunu sağlamak. Bunun için de kuracağımız mahalle meclisleriyle, Foça'da 7'den 70'e herkesi  yönetime dahil edeceğiz. 'Sorunsuz bir Foça' hedefine olan inancımız tam, çözümsüzlüğü  kabul etmeyeceğiz, Foça'nın geleceğini  kaderine terk etmeyeceğiz, kararlıyız, başaracağız."

 

Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda katılımcıların sorun ve önerilerini dinleyen Fatih Gürbüz, sorulara verdiği samimi cevaplarla sık sık alkış aldı.

 

Bu haber 1211 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()