EYT’li Çalışanlardan Güzelbahçe Belediyesi’ne Veda

Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde çalışan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emeklilik hakkı kazanan 20 belediye personeli emekli oldu.

28 Mart 2023 - 12:15

Milyonların beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin ardından Güzelbahçe Belediyesi’nden ayrılan çalışanlar ile Güzelbahçe Belediyesi arasında protokol imzalandı. Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) işlemlerinin ardından Güzelbahçe Belediyesi ile protokol imzalanırken duygusal anlarda yaşandı. Emekli personelle bir araya gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, imzalanan protokolün ardından işçilerle vedalaştı. Bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı personele teşekkür eden Başkan İnce, ‘‘Belediyenin müdürlüklerinde çeşitli görevlerde yer aldınız. Yeri geldi birlikte sokakları süpürdünüz, yollara taş döşediniz. Yeri geldi Ramazan sofrasında vatandaşlarımıza hizmet verdiniz. En verimli yıllarınızda Güzelbahçe halkına hizmet ettiniz. Bugün sizlerle birlikte dört arkadaşımızda normal emekliliklerini istediler. Bu emeklerin alın terinin karşılığı ödenmez. Bundan sonraki yaşamınızda ailenizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik diliyorum. Güzelbahçeli için çalıştınız, alın teri döktünüz. Şimdi huzurla Güzelbahçe’de emekliliğinizin tadını çıkartın’’ dedi.

Bu haber 285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()