Eski AKP milletvekilinden erken seçim iddiası: 'Erdoğan teşkilatlarına talimat verdi'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan'ın erken seçim ihtimaline karşı adımlar attığını söyledi.

05 Temmuz 2022 - 10:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan'ın erken seçim ihtimaline karşı hazırlanmak için adımlar attığını belirtti.

Tele 1'de yayınlanan Anında Manşet programına konuk olan Çömez, "Bir işaret yok net bir şekilde ama şu anda attığı popülist adımlar 'Her ihtimale karşı ben sonbaharda bir seçim yapabilirim. Bunun alt yapısını hazırlayayım' diyor. O bakımdan teşkilatlarına talimat verdi. Yaz dönemini dolu dolu geçirin. Kapı kapı dolaşın. Teşkilatlarını tekrar harekete geçirmeye çalışıyor" dedi.

Erdoğan'ın birtakım aflarla seçime yönelik adımlar attığını söyleyen Çömez, "Bunlar önümüzdeki dönem onun kafasındaki erken seçimin planları. Buna sonra karar verecek ama bu opsiyon onun önünde duruyor" dedi.

Bu haber 378 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()