Ersoy Dede engellemişti, Erdoğan’ın kuzeninden dikkat çeken bir yanıt geldi

Adı SBK ile anılan ve bir süredir TRT ekranlarına çıkarılmayan Ersoy Dede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni gazeteci Cengiz Er’i sosyal medyadan engelledi.

09 Ağustos 2022 - 14:45

TRT 1 Ana Haber sunucuyken son dönemde ekranlara çıkartılmayan Ersoy Dede ile Erdoğan'ın kuzeni olan 'gazeteci' Cengiz Er arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı.

Ersoy Dede, Cengiz Er’i sosyal medyadan engelledi.

Cengiz Er bu hamleye karşılık, “Gazetecilik faaliyeti dışında her türlü pis işin, operasyonun içinde yer alan Ersoy Dede aklınca beni engellemiş. Bu aralar işleri pek yolunda gitmiyor galiba. Yazık…” paylaşımında bulundu.

Ersoy Dede’nin adı en son TRT1 Ana Haber bültenine çıkmamasıyla gündeme gelmişti.

Ersoy Dede'ye, Sezgin Baran Korkmaz ile olan yakınlığı nedeniyle TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından ekran yasağı konulduğu iddiası gündeme gelmişti.

TRT 1'de Ersoy Dede'nin yerine haberleri dün akşam Canan Yener Reçber sunmuştu.

Ersoy Dede, “İzindeyim. Birkaç gün evdeyim. Olağanüstü bir durum yok. Normal senelik izindeyim. Eşimle tatil planlamasını beraber yaptık. İzin kullandığımız oluyor” diye konuşsa da son yanında iki kez “Nasipse yarın akşam burada buluşmak üzere” demişti.

Bu haber 382 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()