Erdoğan: Ölüsüne tahammül edemedikleri Menderes'in sloganına çökmeye çalışıyorlar

Erdoğan, 'Menderes'in hatırasını kirletecek bir yüzsüzlükle onun 'Yeter söz milletindir' sloganına çökmeye çalışanlar var' dedi.

04 Şubat 2023 - 21:05

Cumhurbaşkanı ErdoğanAydın'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Bırakın dirisine, ölüsüne bile tahammül edemedikleri Menderes'in hatırasını kirletecek bir yüzsüzlükle onun 'Yeter söz milletindir' sloganına çökmeye çalışanlar var. 14 Mayıs, Kemal'in 'bay bay Kemal' olacağı gündür" dedi.

"14 Mayıs'ta bunlara öyle bir çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar" diyen Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Menderes'le birlikte 592 kişinin aylar boyunca demokrasi ve adalet tarihimize yüz karası olarak geçecek nobranlıkla yargılandığı Yassıada'yı biliyorsunuz. Bu yeri aldık Demokrasi ve Özgürlükler Adası haline getirdik. CHP'den farkımız bu.

Kritik bir tercihin eşiğindeyiz. Ülkeyi kaos günlerine geri döndürmeye, belirsizliğe sürüklemeye heveslenenlerin karşısına biz Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile çıkıyoruz. 

Bırakın dirisine, ölüsüne bile tahammül edemedikleri Menderes'in hatırasını kirletecek bir yüzsüzlükle onun 'Yeter söz milletindir' sloganına çökmeye çalışanlar var. 14 Mayıs, Kemal'in 'bay bay Kemal' olacağı gündür. Menderes'in idama giderken milletimize emanet ettiği gibi, yine efendilerinin emriyle kurdukları masadan yeniden tarihe yüz karası olarak geçecek işler yapma peşindeler."

Bu haber 217 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()