'Erdoğan'ın İBB adayı ortaya çıktı' iddiası: 'Video planın parçasıymış'

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve sosyal medyada gündem olan Adil Karaismailoğlu videosunu yazdı.

06 Temmuz 2022 - 12:15

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde Marmaray'a binerek seyahat etmiş ancak kimse Karaismailoğlu'nu tanımamıştı. Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, o videonun arka planını yazdı. Pehlivan "Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor" dedi.

Barış Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Malum, Karaismailoğlu, Erdoğan’ın ilk İBB kadrolarından.

Deniyor ki tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak.

Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. 'Habersiz' video da bunun parçasıymış.

Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim..."

Bu haber 335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()