Erdoğan: Biz bu yola beyaz kefenimizi giyerek çıktık, bizi korkutamazsınız

Erdoğan, 'Ey CHP'nin atıkları biz bu yola çıkarken beyaz kefenemizi giyerek çıktık. Bizi korkutamazsınız. CHP'nin dikili bir ağacı var mı?' dedi.

15 Ocak 2022 - 20:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Ülkemizin kalkınmasını engelleyen demokrasinin gelişmesine tahammül edemeyen zihniyet, gizlemeye çalışsa da bugün kendini belli ediyor. 'Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak' diyorlar. Ey CHP'nin atıkları biz bu yola çıkarken beyaz kefenemizi giyerek çıktık. Bizi korkutamazsınız. CHP'nin dikili bir ağacı var mı?

Millet olarak biz bu fotoğrafın yabancısı değiliz. 70'lerde, 90'larda aynı kabusu yaşadık. Toplumuzun bu kabusları unutmadı. Ekonomimiz üzerinden ülkemizi hedef aldılar. Aldığımız tedbirlerle, ülkemize yapılan saldırı araçlarını etkisin hale getirdik. Başarabildiler mi? En son kura endeksi Türk Lirası dedik, bütün oyunları bozuldu.

Enflasyonun milletimizi bunalttığını biliyoruz. Yaptığımız hamlelerle insanlarımızı önemli ölçüde rahatlattık. Asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarına her alanda yaptığımız yüksek artışlarla insanımızı önemli ölçüde rahatlattık. 

Hiçbir insanımızı işsiz, aşsız, gelecek kaygısına sürüklememek için devletimizin tüm araçlarını seferber ettik. ABD'ye bak, enflasyon felaket. Aradığınız gıda ürünlerini bile bulamıyorsunuz oralarda. Hamdolsun Türkiye'de böyle bir sorun yok.

İktidar hayali kuranlara aldırış etmeyiniz.''

Bu haber 268 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()