Erdoğan 18 milyon takipçili kendi hesabından Kılıçdaroğlu reklamı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iletişim kazalarına bir yenisi eklendi. Bu akşam paylaştığı bir video "Erdoğan Kılıçdaroğlu reklamı yaptı" yorumlarına neden oldu.

02 Aralık 2021 - 10:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabından paylaşılan bir video, İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun'u yeniden tartışma konusu haline getirdi. Daha önce de çeşitli iletişim kazaları yaşayan Erdoğan, bu akşamki paylaşımıyla bunlara bir yenisini ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 milyon takipçili twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun çeşitli zamanlarda yaptığı konuşmalardan oluşturulan bir video paylaşıldı. "Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…" denilerek paylaşılan videoda Kılıçdaroğlu'nun zaten olumsuz bir görüntü verdiği düşünülmüş olacak ki, videoya herhangi bir ekleme yapılma ihtiyacı duyulmamış. Ancak paylaşım sonrasında çok sayıda kişi Erdoğan'ın kendi hesabından Kılıçdaroğlu'nun reklamını yaptığını belirten yorumlar yaptı. Erdoğan'ın paylaşımı kısa sürede 2 milyon izlenmeyi aştı.

Bu haber 206 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()