Eraslan Çocuk Festivali Sizleri Bekliyor

Eraslan Okulu, geleneksel hale gelen Çocuk Festivali ile 3. kez kapılarını İzmir’in tüm çocuklarına açıyor.

26 Nisan 2019 - 11:07

Üç yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını takip eden hafta sonunu “Çocuk Festivali” olarak kutlayan Eraslan Okulu, 27 Nisan Cumartesi günü keyifli bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Mavişehir Kampüsünde 1.800 metrekarelik açık alanda düzenlenecek festivalde anaokulundan liseye tüm yaş grupları için özel tasarlanan sanat, spor ve bilim etkinlikleri bulunuyor.
Her yıl olduğu gibi buyıl da festivali anlamlı kılan unsur,Eraslan’da eğitimin vazgeçilmez birparçası olarak görülen sosyal sorumluluk çalışmalarının heyecanlı bir buluşmaya sahne olması. Bu yıl sosyal sorumluluk çalışmasını Karşıyaka Çocuk Evleri ile yürüten Eraslan Okulu,yıl boyunca Çocuk Evlerindeki akranlarına farklı temalarda “Paylaşıyorum Kutuları” hazırladı. 
27 Nisan günü arkadaşlıkların bir adım ileriye taşınarak dostluğa dönüşeceği gün olacak. Birbirlerini ilk defa görecek olan çocuklar,festivalin adına yakışır birgün geçirecekler.
Misafirleri için İzmir’in önde gelen markaları ile işbirliği yapan okul, sağlıklı ikramları, tadım etkinlikleri ve coşkulu kutlamalarıyla öne çıkacak. 
Eraslan Okulu, 27 Nisan Cumartesi günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşamak isteyen tüm İzmirli yardımseverleri Mavişehir’de bulunan kampüsünde festivale bekliyor.

11.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan festivale katılım ücretsizdir.

 

Bu haber 1197 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()