Enis Berberoğlu tahliye edildi

CHP eski Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, dün milletvekilliği düşürüldükten sonra tutuklanarak Maltepe Cezaevi' ne gönderilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu' nun, koronavirüs tedbirleri kapsamında ev iznine gönderildiğini açıkladı.

05 Haziran 2020 - 22:11

TBMM Genel Kurulu' nda milletvekilliği düşürülen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Maltepe Açık Cezaevi' ne gönderilen Berberoğlu bu akşam "koronavirüs önlemleri" kapsamında tahliye edildi. Enis Berberoğlu tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

 

 

Bu haber 3577 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()