ENGELSİZ KAMP NEŞE İÇİNDE GEÇTİ

Efes Selçuk Belediyesi bu yıl da Pamucak’ta engelliler için bir kamp düzenledi. 22 – 29 Ağustos tarihleri arasında Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kampı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de ziyaret etti. Kampa katılan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Sengel; “Bizim engelsiz çocuklarımız her zaman daha iyisini, daha güzelini ortaya koyacaklar” dedi.

28 Ağustos 2019 - 10:09

Efes Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve bir gelenek haline gelen Engelsiz Kamp bu yıl da Pamucak’ta kapılarını açtı. Kampa katılan 13 engelli çocuk aileleriyle birlikte kamp süresi boyunca çeşitli aktivitelere katılmanın yanı sıra hem sosyalleşti, hem de dinlendiler. Kamp süresince mandala atölyesi, yüz boyama, balon şekillendirme, gitar dinletisi, psikolog sohbeti, film gösterimi gibi etkinliklere katılan Efes Selçuk’un engelsiz çocukları doyasıya eğlenmenin, yeteneklerini keşfetmenin tadını çıkardılar. Aileleri ile birlikte Pamucak’ta düzenlenen engelsiz kampa katılan çocukları kampın ilk günlerinde ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve başkan yardımcıları Bilgi Keskin ve Şerafettin Budak onlarla birlikte hoşça vakit geçirdi; aileleriyle sohbet etti.

29 Ağustos tarihine kadar Pamucak’ta devam edecek olan  Engelsiz Kamp’ın,  kamp süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi Melek İzciler Grubu ve Kemalpaşa Belediyesi’nden de ziyaretçileri oldu.

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()