Endonezya'daki 6.2 büyüklüğündeki depremde ölü ve yaralılar var

Endonezya'nın Sulawesi adasında meydana gelen depremde en az 30 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce yaralı var. Uzmanlar, tsunami tehlikesi olduğu uyarısında bulundu.

15 Ocak 2021 - 09:25

BBC'nin aktardığına göre  Depremde yıkılan bir hastanenin enkazında onlarca hasta ve sağlık çalışanlarının kaldığı bildiriliyor. Enkazdan yaralıları ve cenazeleri çıkarma çalışmaları sürüyor.

Cuma sabaha karşı meydana gelen daha küçük bir depremin ardından sabah saatlerinde 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sık sık depremlerin meydana geldiği ülkede 2018'de yine merkez üssü Sulawesi olan bir deprem meydana gelmiş; 2 bin kişi hayatını kaybetmişti.

Cuma günü meydana gelen depremin derinliğinin 10 kilometre olduğu ve kuzeydoğudaki Majene şehrine altı kilometre mesafede olduğu belirtildi.

Bu haber 402 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()