Emniyet Gülşen konserini dron ile izleyecek

Emniyet, Gülşen’in sahne alacağı yılbaşı konserinin planlandığı Gündoğdu'da dron ile görüntü kaydı alacak.

29 Aralık 2022 - 16:58

İzmir Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi açık alanlarda yapılacak kutlamalarda alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Tedbirler kapsamında karadaki denetimlerin yanı sıra helikopter ve dron ile havadan, deniz araçlarıyla denizden de uygulama yapılacak. Otobüs durakları, vapur iskeleleri, metro ve tramvay istasyonların giriş-çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulacak.

Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanları için de özel tedbirler aldığını açıklayan emniyet, Gülşen’in sahne alacağı yılbaşı konserinin planlandığı Gündoğdu'da dron ile görüntü kaydı alacak. Kordon'a çıkan yollarda da trafik denetiminin yanı sıra asayiş kontrolü de yapılacak.

Bu haber 234 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()