Elon Musk: Cumhuriyetçi oldum

Dünyanın en zengin patronu Elon Musk, ABD’de artık Cumhuriyetçi Parti’yi destekleyeceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

19 Mayıs 2022 - 13:15

Tesla ve Space X’in de CEO’su olan Elon Musk, bu açıklamasından sonra kendisine siyasi saldırılar gelmesini beklediğini ifade etti. Twitter’ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık teklifle gündemde olan Elon Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Geçmişte Demokrat Parti’ye oy verdim çünkü onlar (genellikle) en nazik partiydi.” diye konuştu.

Desteğini sürdürmeyeceğini söyleyen Elon Musk “Ancak artık bölünme ve nefret partisi hâline geldiler bu nedenle artık onları destekleyemem. Cumhuriyetçi Parti’ye oy vereceğim” dedi.

Elon Musk sözlerini şöyle şekilde devam etti:

“Şimdi bana yönelik kirli kampanya hamlelerini izleyin. Gelecek aylarda bana yönelik siyasi saldırılar dramatik bir biçimde artacak” 

Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden’ı elektrikli araç şirketi Tesla’yı küçümsemekle suçlamış sık sık eleştirmeye başlamıştı. Elon Musk, son olarak evini ve şirket merkezini California’dan eyalet gelir vergisinin alınmadığı Texas’a taşımıştı.

Bu haber 434 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()