Elektronik sigara kalbe zararlı

Sigarayı bırakmak isteyenlerin ilk başvurduğu yöntemlerden biri olan elektronik sigaraların, vücuda yararından çok zararı olduğu ortaya çıktı.

05 Aralık 2016 - 16:30

İsveç’teki Karolinska Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği araştırmaya göre, elektronik sigaralardan sadece 10 nefes almak bile kalp hastalıklarına yakalanma riskini büyük ölçüde artırıyor. Elektronik sigarayı bırakmanın normal sigaraya göre çok daha zor olduğunun altını çizen araştırma ekibinin başındaki Martin McKee, “Elektronik sigaraların zararını 20 yıl sonra daha iyi anlayacağız. Gelecekte yapılan araştırmalar bize daha sağlıklı bilgiler sunacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1462 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()