Ekrem İmamoğlu için, "Susma Anlat" inisiyatifi kuruldu

23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimlerinde kararsız kalan seçmeni ikna etmek, aynı zamanda da Ekrem İmamoğlu’nun oylarını artırmak için "susma anlat" adlı yeni bir sivil inisiyatif kuruldu.

29 Mayıs 2019 - 09:21

31 Mart'ta Türkiye genelinde yapılan yerel seçimlerin, Yüksek Seçim Kurulu(YSK) kararı ile 23 Haziran’da İstanbul'da yenilecek olması seçmenleri harekete geçirdi. Yenilenecek olan İstanbul seçimlerinde kararsız seçmeni ikna etmek ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun oylarını artırmak için "nasıl yapabiliriz"i tartışan yeni bir sivil inisiyatif oluştu. Susma Anlat adlı sivil inisiyatif, 31 Mart yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’ya oy veren İstanbulluları, 23 Haziran seçimleri için daha fazlasını yapmaya ve oy istemeye davet ediyor.

İnisiyatifin www.susmaanlat.net adlı sitesinde muhafazakar, milliyetçi, Kürt, sol görüşlü insanlar ile oy kullanmayan insanlardan nasıl oy istenebileceği üzerine başlıklar mevcut. Sitedeki konuşma örneklerinin bir politik psikoloji uzmanı tarafından incelenip onaylandığı özellikle vurgulanıyor. Yine sitede yer alan açıklamada www.susmaanlat.net’in hiçbir siyasi parti, dernek, vakıf, grup veya organizasyonun bir parçası olmadığı belirtiliyor. 

Kaynak: birgun.net
Bu haber 1040 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()