EGSİYAD'tan orman yangınları için seferberlik çağrısı

Ege Girişimci Sanayici ve Yatırımcı İş İnsanları Derneği (EGSİYAD) İzmir ve çevresinde süren yangınlarla ilgili yerel yönetimler, merkezi hükümet ve iş dünyasına çağrıda bulundu. EGSİYAD’tan yapılan açıklamada, “İzmir’in ve İzmir halkının en kıymetli varlıklarından olan ormanlarda yaşanan yangın içimizi yakmaktadır. Hükümet ve yerel yönetimleryaşanan kaybı giderme adına en üst düzeyde seferberlik başlatmalıdır” denildi.

21 Ağustos 2019 - 14:15

Açıklamada, İzmir iş dünyasının da bu konuda elini taşın altına koyması gerektiği belirtilerek, “Bu kentteki zenginlikler İzmir halkının ortak varlığıdır. Bakanlıkların ve yerel yönetimlerin öncülüğünde yapılacak bir çalışmayla iş dünyası çalışmalara dahil edilmelidir” ifadesine yer verildi.

EGSİYAD Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İzmir kamuoyu son birkaç gündür ülke gündemindeki konuların dışında bir konuyla ilgilendi. İzmir halkı, yaşam alanlarına çok yakın yerlerde yaşanan orman yangınlarıyla adeta kahroldu. Her İzmirli kentinde yaşanan bu yangını an an takip etti. Yaşanan orman kaybının çözüm devletimizin bütün kamu kurumlarıyla tüm gücünü buraya seferber etmesidir. Bu seferberlikten İzmir kamuoyu ve iş dünyası azade değildir. İzmir’in ve İzmir halkının en kıymetli varlıklarından olan ormanlarda yaşanan  yangın içimizi yakmıştır. Hükümet ve yerel yönetimler yaşanan kaybı giderme adına en üst düzeyde seferberlik başlatmalıdır. Bu kentteki zenginlikler İzmir halkının ortak varlığıdır. Bakanlıkların ve yerel yönetimlerin öncülüğünde yapılacak bir çalışmayla iş dünyası çalışmalara dahil edilmelidir. EGSİYAD olarak bu süreçte her türlü katkıyı sunmaya hazırız.” 

Kaynak: mazlum vesek
Bu haber 1162 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()