EGİAD’dan Başkan İduğ’a ziyaret

İduğ: Bornova’yı büyütmek için her türlü işbirliğine açığız.

22 Ocak 2020 - 11:16

EGİAD(Ege Genç İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyeret etti. Bornova’yı büyütme hedefiyle yaptıkları çalışmaları anlatan İduğ, kentteki tüm kurumlar ve sivil toplum toplum kuruluşları ile olduğu gibi EGİAD ile de işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

600’den fazla sivil toplum kuruluşunun faaliyet gösterdiği Bornova’nın bir sanayi kenti olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “Çok sayıda sanayi sitesi ve sanayi kuruluşunun bulunduğu Bornova’da iş insanları ve esnafımızla el ele verdik. Onların işlerini kolaylaştırmak için Bornova’nın merkezinde İZTO ve EBSO’nun şubelerini açıyoruz. Altın Bilezik projemizle iş arayanlarla işçi arayanları aynı platformda buluşturuyoruz. İş dünyasının önemli bir aktörü olan EGİAD ile de pek çok konuda birlikte haraket edebiliriz. Kentimize katkı sağlayacak her projeye açığız” diye konuştu. 

 

EGİAD Başkanı Mustafa Aslan da Bornova Belediyesi’nin kısa sürede çok önemli projeler hayata geçirdiğini belirtirek, “İş dünyasından gelen biri olarak vizyoner bakış açınızı ortaya koyuyorsunuz. Genç iş insanları olarak başta sosyal projeler olmak üzere her alanda sizlerle işbirliği yapmak bizim bize büyük mutluluk verecektir” dedi.

Bu haber 759 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()