Ege Alsancak Koleji Bursluluk Sınavı Bayraklı’daki Dev Kampüs’te Yapılacak

İzmir Bayraklı’da yer alan dev kampüsüyle yıllardır İzmir’in merkezinde eğitim ve öğretime devam eden Ege Alsancak Koleji Bursluluk Sınavı 23 Mart 2019 Cumartesi 3 seans halinde yapılacak.

20 Mart 2019 - 10:24

Sınav ve okul hakkında bilgi veren Ege Alsancak Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Topçu, “2,3,4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıfların katılacağı bursluluk sınavımıza tüm öğrencileri bekliyoruz. Merkezi konumumuz nedeniyle Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka başta olmak üzere tüm ilçelerden kolayca ulaşılabilen bir lokasyondayız. Bursluluk sınavımıza ve Ege Alsancak Koleji ailesiyle tanışmaya hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi bekliyoruz” dedi.

‘Güneş Alsancak’tan Doğuyor’ sloganıyla hareket ettiklerini söyleyen Topçu, ulusal ve yerel olarak katıldıkları birçok dalda derece alarak başarıya imza attıklarını belirtti. Kolej, İzmir Bayraklı’da bulunan dev kampüsüyle anaokulundan üniversiteye kadar öğrencilere iyi bir eğitim imkanı sağlıyor.

Akademik, kültürel ve sporsal anlamda başarılı kolejin bursluluk imkanlarından faydalanmak için öğrencilerin ocak ve şubat aylarında yapılmış olan bursluluk sınavlarına ya da 23 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacak olan sınava katılmaları gerekiyor. Sınav sonuçlarına göre öğrenciler başarı derecelerine göre değişik oranlarda burs imkanı alma hakkı kazanacak.

Bursluluk sınavı, 3 seans halinde yapılacak. Saat 10.00’da yapılacak sınava 2,3,4,5,6 ve 7.sınıflar, saat 13:00’de yapılacak sınava 8.sınıflar ve saat 15.00’deyapılacak sınava ise 9,10 ve 11.sınıflar katılabilecek.

 

Bu haber 2868 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()