EFESLİM KART 1 HAZİRAN’DAN İTİBAREN ÇEVRECİLERİN KAPISINI ÇALACAK

Efes Selçuk’un sosyal yaşam kartı Efeslim Kart 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren çevrecilerin kapısını çalıyor.

30 Mayıs 2020 - 11:43

“ Dar Gelirliye Destek, Esnafa Can Suyu, Çevreye Dost, Eğitime Katkı” prensipleriyle İlham Veren Kent Efes Selçuk’un sosyal ve ekonomik hayatında yepyeni bir dönemi başlatan Efeslim Kart bir süredir sadece dar gelirli vatandaşlar tarafından kullanılıyordu.  Önümüzdeki süreçte Efeslim Kart çevreye duyarlı vatandaşlar tarafından da kullanılabilecek. 

1 Haziran’dan itibaren Ambalaj Atıkları Toplama Aracı belirlenen gün ve saatlerde kent merkezinde “Hoşgeldin Bahar” jeneriğiyle dolaşacak. Çevreye duyarlı Efeslim Kart sahiplerinin evlerinde biriktirmiş oldukları cam, metal, kâğıt ve plastik atıklar, Ambalaj Atıkları Toplama Aracı görevlilerine teslim edildikten sonra kartlara puan yüklenecek. Kart sahipleri yüklenen puanlarla eğitime destek olabilecekleri gibi puanlarını kent esnafından alışveriş yaparken de kullanabilecekler. 

Efeslim Kart’ın çevreci yüzünün kentlilerle buluşacağı 1 Haziran Pazartesi tarihi itibariyle evlerinde topladıkları geri dönüştürülebilir atıkları Efes Selçuk Belediyesi’ne teslim ederek; çevreye, eğitime, kent ekonomisine katkı sunmak isteyen vatandaşlar Ambalaj Atıkları Toplama Aracı geçiş saatleri ve güzergâhları ile ilgili https://efeslimkart.com/atik-toplama-islemleri adresinden bilgi alabilecekler. Efeslim Kart başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ise, Efes Selçuk Belediyesi Hizmet Binası girişinde yer alan Efeslim Kart Başvuru Noktası’ndan, Efes Selçuk’un sosyal yaşam kartına sahip olmak için başvuru yapabilecekler. 

Bu haber 1428 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()