EFES SELÇUK CUMHURİYET COŞKUSUNA HAZIR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Efes Selçuk’ta büyük bir coşkuyla kutlanacak. Efes Selçuk resmi programların yanı sıra belediye tarafından düzenlenen etkinlikler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. Yılını coşkuyla kutlayacak. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hep bir arada olmalıyız. Çünkü biz Cumhuriyetle varız” diyerek etkinliklere tüm halkı davet etti.

27 Ekim 2019 - 12:36

"SONSUZ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ"

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim günü başlayacak. Dutlu Yol yeni yapılan düzenlemelerin ardından “Sonsuz Cumhuriyet Yürüyüşü”  ile açılacak. Efes Selçuklular için büyük önem arz eden Dutlu Yol, İzmir Valiliği’nden alınan desteğin yüzde 60’tan yüzde 80’e çıkarılmasının ardından tamamlanan çevre düzenlemesi ile Sonsuz Cumhuriyet Yürüyüşü’ne ev sahipliği yapacak. 

ZAFER MAHALLESİ MEŞALELERLE AYDINLANACAK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Ulusu’na armağan ettiği Cumhuriyetin 96. Yılı kapsamında 29 Ekim’de resmi programın yanı sıra Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan program saat 19.00’da büyük Fener Alayı ile başlayacak. İstasyon Meydanı’ndan başlayacak kortej Zafer mahallesi ve 14 Mayıs Mahallesinin bir bölümünü de içine alarak Pazar Yeri’nde son bulacak. Uzun yıllar ilk kez Zafer Mahallesi sokaklarının meşalelerle aydınlanacağı büyük Fener Alayının ardından saat 20.00’de  Pazar Yeri’nde “Cumhuriyetin Işığında 29 Ekim” adlı özel video gösterimi ile devam edecek olan kutlama programı, Efes Kent Orkestrasının sahne alacağı Konser ile sona erecek.

BİZ CUMHURİYETLE VARIZ

Cumhuriyet coşkusunun Efes Selçuk’u günler öncesinden sardığını belirten Başkan Sengel; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bizlere armağan edilen Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutlamaya hazırlanırken çok heyecanlı olduğumuz gibi; bir o kadar da coşkuluyuz. Bu heyecanımıza ortak olmak isteyen ve bu coşkumuzu hep beraber yaşamak isteyen başta bu kentin gençlerini, çocuklarını, kadın-erkek herkesi tüm etkinliklerimize davet ediyorum. Çünkü biz Cumhuriyetle varız” dedi.

Bu haber 1179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()