EFES SELÇUK BELEDİYESİ UZAKTAN EĞİTİME KÖPRÜ OLUYOR

Efes Selçuk Belediyesi uzaktan eğitime erişim olanağı kısıtlı olan öğrenciler için “Çocuklarımızın geleceğini birlikte filizlendiriyoruz” sloganıyla bir tablet bağış kampanyası başlattı.

02 Ekim 2020 - 16:09

Pandemi sürecinde kentte yaşayan öğrencilerin uzaktan eğitimden verimli bir şekilde yararlanabilmeleri için başlatılan kampanya kapsamında eğitime destek olmak isteyen vatandaşların tablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayar bağışları Efes Selçuk Belediyesi aracılığıyla öğrencilerle buluşturulacak.

Efes Selçuk merkez ya da mahallelerinde ikamet eden veya Efes Selçuk’ta bir okulda eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden sosyal yardım yönetmeliği şartlarına uygun olan öğrenciler uzaktan eğitim sürecinde tablet ya da benzeri cihaz desteği alabilmek için kısa adı EBA olan Eğitim Bilişim Ağı’na erişemediklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracığıyla belgeleyerek Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekler. Yapılan başvurular Belediye Encümeni’nde incelenerek uygun görülen öğrencilere tablet bağışları ulaştırılacak.

Tablet Bağışı yapmak isteyen vatandaşlar  https://tablet.efesselcukbelediyesi.com/#/bagis   adresinden minimum cihaz özellikleri hakkında bilgi alabilecekler. Tablet başvurusu yapmak isteyen öğrencilerden gerekli şartları taşıyanlar  https://tablet.efesselcukbelediyesi.com/#/basvuru  adresinden başvuru yapabilecekler.

Tablet bağış kampanyası ile ilgili 0232 892 69 25 /222 numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.

 

Bu haber 3010 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()