Düzce, Rize ve Artvin'de bazı bölgeler 'afet bölgesi' ilan edildi

Erdoğan, selden etkilenen bölgelerin AFAD tarafından 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini açıkladı.

26 Temmuz 2021 - 21:11

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, selden etkilenen bazı bölgelerin AFAD tarafından, “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edildiğini açıkladı.

Erdoğan'ın sosyal medyadan duyurduğu bölgeler şöyle:

Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım, Uğurlu ve çevre köyleri, Rize’nin Güneysu ilçesi, Çayeli ilçesinin Büyükköy ve Madenli beldeleri ile köylerinin Rize merkeze bağlı Muradiye ve Salarha beldeleri ve çevre köyleri ile Ardeşen ilçesi Tunca Beldesi ve çevre köyleri Fındıklı, Kalkandere ve Pazar ilçeleri, Artvin’in Arhavi ve Murgul ilçeleri.

Söz konusu bölgelerde vergi ve SGK prim ödemeleri ile esnaf kredilerinin geri ödemeleri ertelenecek, eşya yardımı yapılacak.

Bu haber 396 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()