Dünyanın En Yakışıklı Mahkumu, Yasak Aşkından Çocuk Bekliyor

Hapishane fotoğrafı ile ünlü olan eski mahkum Jeremy Meeks'in yasak aşk yaşadığı ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green'den çocuk beklediği ortaya çıktı.

29 Mart 2018 - 09:29

Ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green ile birliktelik yaşayan Jeremy Meeks'in, sevgilisinden bebek beklediği ortaya çıktı.

ÜNLÜ OLUNCA HAYATI DEĞİŞTİ 

Hapishane fotoğrafı ile ünlü olan eski mahkum Jeremy Meeks, Chloe Green ile yasak aşk yaşamaya başlamış ve Bodrum'da görüntülenmişlerdi.

 

SEVGİLİSİNDEN BEBEK BEKLİYOR

Sekiz yıldır Melissa Meeks isimli kadınla evli olmasına karşın ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green ile birliktelik yaşayan Meeks'in, sevgilisinden bebek beklediği aktarıldı.

 

 

FOTOĞRAFI BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI 

Pek çok kadın Meeks'in ünlü olan fotoğrafının ardından "Suçlu olmak yakışıklı olmaya engel değil" diyerek Meeks'in fiziksel özellikleri hakkında yorum yapmış, hatta internet dünyasında fotoğraflarının farklı versiyonları oldukça popüler hale gelmişti.

 

BODRUM'DA YAKALANMIŞLARDI 

Sosyal medyada 'yakışıklı mahkum' olarak konuşulan Jeremy Meeks iki sene önce hapisten çıkmıştı. Melissa Meeks ile evli olan Jeremy Meeks'in gizli aşkı Bodrum tatilinde ortaya çıkmıştı. Ünlü bir kıyafet markasının varisi olan Green'in aile servetinin yaklaşık 4 milyar sterlin olduğu konuşuluyor.

Bu haber 5766 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()