Dubai'den kalkan uçak 14 saat boyunca yan tarafındaki delikle uçtu

Dubai'den kalkan uçaktaki delik, 14 saatlik uçuş tamamladığında ancak fark edildi.

06 Temmuz 2022 - 12:59

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Dubai'den kalkan yolcu uçağı, Avustralya'nın Brisbane kentine kadar yan tarafında büyük bir delik ile uçtu. Havada kaldığı süre boyunca üstündeki delik ile uçtuğu öğrenilen uçak, 14 saatlik yolculuğunu güvenli bir şekilde tamamladı.

Insider'ın haberine göre; Dubai'den havalandıktan kısa bir süre sonra yolcular, patlama sesi duydu. Patlama sesinin sebebi, uçağın 22 tekerinden birinin patlamış olması. Patlayan tekerin kopan bir parça uçuşa zarar vermeyecek şekilde uçağın gövdesine saplandı. 

Independent'ın haberine göre firma sözcüsü, "Hiçbir noktada uçağın gövdesi, çerçevesi veya yapısı üzerinde herhangi bir etkisi olmadı. Uçak Brisbane'e güvenli bir şekilde indi ve tüm yolcular planlandığı gibi indi." açıklamasını yaptı.

Bu haber 354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()