Dr. Yavuzyılmaz'dan Can Dostlara Söz

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz HAYTAP’ın ‘Söz Veriyorum’ protokolünü imzaladı.

20 Mart 2019 - 13:52

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz Haytap İzmir İl Temsilcileri Esin Önder, Meral Örüç, Banu Özdemir  Bergama Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Emel Gürol ile bir araya gelerek sokak hayvanları için gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesinin Bergama açısından en önemli konulardan biri olduğunu belirten Dr. Yavuzyılmaz, “Bergama 114 köyüyle Türkiye’nin en çok köyüne sahip ilçelerinden birisi. Özellikle kırsal mahallerimizde çok sayıda sahipsiz sokak hayvanı var. Önceliğimiz veterinerlik hizmetlerimizi artırarak sokak hayvanlarımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda tedavilerini ve bakımlarını gerçekleştirmek olacak. Bu noktada gönüllü vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla güzel bir çalışma yürüteceğiz” açıklamasında bulundu.

Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder  ise"Bergama Belediye Başkan Adayı sayın İdris Yavuzyılmaz ile çok keyifli ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bergama ilçesi İzmir'in en çok köyü olan ilçesi. 139 köyü var, populasyon artışına engel olmak daha çok emek istiyor haliyle.  Yeni dönemde veterinerlik hizmet faaliyetlerinin iyi şekilde yerine getirileceğine inanıyoruz. Başkan bey, muhtar - sivil toplum iş birliği çerçevesinde birlikte çalışacağımızı beyan etti. Bu çok kıymetli. Kendisi de zaten  dostları hakkında yeterli  bilgi ve hassasiyete sahip başkan adaylarından.Minik sözcümüz Bella 'nın şahitliğinde' Söz Veriyorum 'protokolümüzü imzaladık. Hayvan Hakları Federasyonu ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor, seçim sürecinde başarılar diliyoruz" dedi.

 

 

Bu haber 944 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()