Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri seslerini duyurmak için sosyal medyada buluşuyor

Okul binaları Narlidere' den taşınmak istenen Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri seslerini duyurmak için sosyal medyada buluşuyor.

29 Nisan 2020 - 21:10 - Güncelleme: 29 Nisan 2020 - 21:26

Okul binaları Narlıdere' den taşınmak  istenen Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri bu akşam 21:15 te sosyal medyada buluşarak seslerini duyurmak istiyor. 

#ÖğrenciniDuyDEÜ etiketiyle sosyal medyada olacak öğrenciler kendilerine danışılmadan alınan bu karara karşı tepkilerini hep bir ağızdan dile getirerek okul  yönetiminn aldığı bu kararı protesto edecekler. 

Bu haber 1588 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()