Dokuz Eylül Rotary Kulübü Misket Dikmen’i ağırladı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, Kaya Prestige Otel’de “Basın Nefes Alamıyor” isimli toplantı düzenledi.

15 Temmuz 2021 - 09:40

Toplantının konuğu İzmir Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Misket Dikmen oldu. Dikmen, geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayımlanan kamu kurumlarında tasarruf yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı genelgesini hatırlattı.
 
Buna göre kamu kurum ve kuruluşları günlük gazetelere abone olamayacak, kütüphane ve medya takibi birimleri dışında günlük gazete satın alamayacak. Ayrıca kurum faaliyetiyle doğrudan ilgili olanlar dışında gazetelere kamu reklamı verilemeyecek. Özellikle belediyelerin halka seslenme araçlarından olan yerel medyada, resmi ve dini bayram, kutlama ve anma günleri ilanları yayınlanamayacak. 
 
İlan ve reklam tasarrufunun, yerel basının nefesinin kesilmesine, varlığını sürdüremez hale gelmesine neden olacağını belirten Dikmen “Basın sektörü, işsizliğin en yüksek olduğu üç sektörden biri. Bu genelgeden cayılmazsa belki de ilk sıraya girecek, buna izin veremeyiz” dedi. 
 
Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Metin Yorgancıoğlu’nun katılamadığı toplantıda Dokuz Eylül Rotary 2020-2021 Dönem Başkanı Betül Elmasoğlu, katılımı nedeniyle Misket Dikmen'e teşekkür etti.

Bu haber 398 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()