Diyarbakır’da mutasyona uğrayan koronavirüs tespit edildi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde mutasyona uğrayan koronavirüs (covid-19) tespit edildi. Mutasyona uğrayan virüsün görüldüğü sitede yaşayanların tamamı karantinaya alındı.

14 Ocak 2021 - 20:37

Çınar ilçe Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı Başkanlığı’nda dün toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nda mutasyonlu virüse dair şunlar belirtildi: “Birçok ilçede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan Varyant Tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak ilçemize bağlı (Turgut Özal Caddesi) Ataşehir Sitesi’nde 13.01.2020 tarih saat 17.00 itibariyle ikinci bir değerlendirme kadar karantina uygulanmasına..”

Bu haber 580 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()