Dikili’de Kırgöz Dönemi Başladı

31 Mart seçimlerinde yüzde 57,70 oy oranı ile Dikili Belediye Başkanlığını kazanan Adil Kırgöz mazbatasını aldı.

09 Nisan 2019 - 10:22

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yüzde 57,70 oy oranıyla Dikili Belediye Başkanlığı’na seçilen Adil Kırgöz, mazbatasını aldıktan sonra belediye önünde personeli ile buluştu. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ü başta ailesi olmak üzere, CHP Dikili İlçe Örgütü, İyi Parti Dikili İlçe Teşkilatı ve Dikililer yalnız bırakmadı.

"Bu seçimi Dikili’de herkes kazandı"

Yüzlerce kişinin katılımıyla belediye binası önünden vatandaşlara seslenen çiçeği burnunda başkan Adil Kırgöz, seçimler sonrası Dikili’de kaybedenin olmadığını, kazananın ayrım göz etmeksizin Dikili olduğunu dile getirdi. İnsan ve parti ayırmadan herkese eşit hizmet etmek için gecesini gündüzüne katacağını da sözlerine ekleyen Başkan Kırgöz, "Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Öncelikle ilçemize hayırlı olsun. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Hiç kimse üzülmesin. Gerçekten de bu seçimin kaybedeni yok. Dikili’de herkes kazandı. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, parti ve insan ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayarak belediye başkanlığı yapacağımın sözünü buradan veriyorum. Gece gündüz demeden bu ilçe için çalışacağım" diye konuştu.

"Aşkla Dikili başka Dikili"

Yaptığı konuşmada herkese eşit mesafede olduğunu kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, modern, kaliteli ve yaşanabilir bir Dikili yaratmak için aşkla yola çıktıklarını ifade etti. Her görüşe önem vererek bambaşka bir Dikili hedefi olduğunu kaydeden Başkan Kırgöz, "Ben herkese eşit mesafedeyim. Bunu göreceksiniz hiç kimseye kırgınlığımız yok. Herkesle birlikte kol kola olacağız. Aşkla Dikili, başka Dikili diyoruz. Samimiyetle, güvenle birbirimizi severek, birbirimizi kucaklayarak, birbirimizin görüşlerine önem ve değer vererek bambaşka bir Dikili’yi hep birlikte yaratacağız. İlçemiz birçok konuda eksik kaldı ama çok kısa bir zamanda çok şeyin hızlıca değiştiğini göreceksiniz. Daha modern, daha kaliteli, daha yaşanabilir bir Dikili'yi hep birlikte yaratacağız" dedi. Konuşmasının ardından kalabalık ile birlikte Atatürk Meydanına giden Adil Kırgöz meydanda bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakarak Ata’sına saygısını ve minnetini sundu.

Çelenk sunumunun ardından Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ailesi olarak adlandırdığı CHP Dikili   İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Örgütü ile buluşması sonrası İyi Parti Dikili İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Kırgöz, seçim çalışmalarındaki katkılarından dolayı İyi Parti Teşkilatına teşekkürlerini sundu. 

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()