Deprem bölgesindeki selde yaşamını yitirenlerin sayısı 16'ya yükseldi

Şanlıurfa'da su basan Abide Köprülü Kavşağı ve alt geçidinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

16 Mart 2023 - 18:30

Selin etkili olduğu Şanlıurfa'da su basan Abide Köprülü Kavşağı ve alt geçidinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kentteki can kaybı 14'e çıktı. Adıyaman'daki sel nedeniyle kaldıkları konteynerin sürüklenmesi sonucu 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. İki kentte kayıp 4 kişiyi arama çalışmalarıysa sürüyor.

Şanlıurfa Valiliği'nden bugün yapılan açıklamada selin ikinci gününde yaşamını yitirenlerin sayısının 14 olduğu, kayıp sayısının ise 2 olduğu belirtildi.

Valilik sel nedeniyle 2000'e yakın ev ve iş yerinde hasar tespit çalışmaları yapıldığını aktardı.

Bu haber 198 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()