Deniz Poyraz son yolculuğuna uğurlandı

HDP İzmir il binasına dün (17 Haziran) yapılan saldırıda hayatını kaybeden HDP üyesi ve çalışanı Deniz Poyraz'ın cenazesi Kadifekale Camii'ne getirildi.

18 Haziran 2021 - 18:46

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Kadifekale'de Poyraz'ın cenazesi kadınların omzunda camiye getirildi. 
HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar da Kadifekale'ye geldi. "Deniz Poyraz Ölümsüzdür", "Deniz'e sözümüz barış olacak" sloganlarını atan kalabalık Poyraz'ın tabutunun başında bekliyor. Cenazenin bir saat içinde kaldırılması bekleniyor.


"Bu bir meczubun işi değildir"
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Deniz kardeşimizi alçakça katlettiler. Kimse bu bir meczubun işidir demesin" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar öldürülülen Deniz Poyraz'ın cenazesinde konuşuyor. Sancar, "Kim bu bir meczubun işi diyorsa bu cinayetin ortağıdır. Ortada bilinçli bir kaos planı var" dedi.
EMEP ve HDK temsilcileri de başsağlığı konuşması yaptı. Törene katılanlar "Hepimiz HDP'liyiz" yazılı dövizleri taşıdı.


Soyer; “Birlikte çok güzel bir geleceği kuracağız."
Deniz Poyraz’ın cenaze töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer birlik mesajı vererek şunları söyledi; 
“Bu kurşun kardeşliğimize, geleceğimize sıkıldı. Asla ölmeyeceğiz, beraber devam edeceğiz, birlikte çok güzel bir geleceği kuracağız."

Bu haber 675 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()