Demokrat Parti’de İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni isim…

Demokrat Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kerem Emanet getirildi. İzmir doğumlu olan Emanet, ilk ve orta okulumu Aydın Başak Kolejinde okudu. Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesinde tamamladıktan sonra İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde Harita Mühendisliği bölümünde eğitimine devam etti.

03 Mayıs 2020 - 18:22

Emanet: “Siyasetle iç içe büyüdüm”

 İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Emanet yaptığı açıklamada; “Ailem dolayısıyla siyasetle iç içe büyüdüm. Türkiye’nin geçmiş dönemlerinde bu ülkeye en büyük hizmetleri gerçekleştiren merkez sağ misyondur. Ben de bu misyonun üyesi ve Demokrat Partiye gönül vermiş birisi olarak İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandım. Türkiye’nin en genç siyasi lideri Gültekin Uysal ile birlikte ülkemin kalkınması için Demokrat Parti’de siyasi çalışmalarımı devam ettiriyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm siyasi büyüklerime müteşekkirim.” ifadelerini kullandı.

Güloğlu: “Demokratların varisleriyiz.”

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu ilde bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan il başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

Bu haber 1468 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()