Delege olamayınca CHP’den istifa etti

CHP Urla'da Mavi Liste'nin temsilcilerinden olan Murat Gül delege seçilemeyince CHP'den istifa etti.

15 Kasım 2019 - 23:14

Urla'da bugün 8 mahallede yapılan delege seçimleri sonrası İlçe Başkanı Hakan Özbadur’un desteklediği beyaz liste adeta gövde gösterisi yaparak seçimi kazandı. Beyaz Liste 8 mahalleden 86 delege çıkarırken muhalefet olan mavi liste hezimete uğradı. 
Seçimlerin ardından mavi listeyi Bülent Onat ve Selami Güneş ile birlikte destekleyen Murat Gül ağır hezimet sonrası delege olamayınca partisinden istifa etti. Bir dönem Urla Belediyesi Meclis Üyesi olarak da hizmet veren Murat Gül; 31 Mart seçimlerinde CHP’den Urla Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Bu haber 859 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()