Davutoğlu: Özdağ ile fikirlerimizin uzlaşmıyor olması müzakere yapmayacağız anlamına gelmez

Davutoğlu, 'Sayın Ümit Özdağ ile fikirlerimizin çoğu uzlaşmıyor. Ama fikirlerimizin çoğunun uzlaşmıyor olması birlikte bir müzakere yapmayacağız anlamına gelmez' dedi.

25 Mayıs 2023 - 15:33

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle partisinin genel merkezinde bir araya geldiği toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Davutoğlu, "Önümüzdeki seçim tam bir referandumdur. Aday sayısı ikiye inmiştir. Halkımız bir karar verecek, eski düzen devam mı edecek, yeni bir başlangıç mı olacak?" diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme açıklaması yaptığı hatırlatılarak, imzalanan protokole ilişkin bir soru üzerine Davutoğlu, Türkiye'de siyasette değişimleri zorlayan şartların bulunduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi'nde cumhurbaşkanı olmak için yüzde 50'nin üzerinde oy alınması gerektiğini hatırlatan Davutoğlu, bu nedenle partilerin ve liderlerin, iktidara gelmek için en geniş koalisyonları kurmaları gerektiğini, bunun için de geçmişte farklı düşünenlerin bir araya gelmesinin zorunluluk olduğunu söyledi.

Bu haber 243 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()