Ciner, yatırımlarını yurt dışına kaydırıyor

Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Didem Ciner, Galler'de 350 milyon sterlinlik yatırım yapacaklarını açıkladı.

25 Temmuz 2021 - 11:54

Ciner Holding, yatırımlarını yurt dışına kaydırıyor.

Patronlar Dünyası'nın aktardığı habere göre, Ciner Holding, Galler'in Blaenau Gwent bölgesinde 600 kişinin çalışacağı cam fabrikası kuracak.

Fabrika için Ciner Holding 350 milyon sterlinlik yatırım yapacak. Yatırım kararını Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Didem Ciner açıkladı.

Ciner, İngiltere medyasında yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Vizyonumuz, Galler'de cam teknolojisinde gelecek nesiller için dünyanın en iyileriyle rekabet edebilecek bir mühendislik mükemmelliği merkezi inşa etmektir. Güney Galler, müşterilerimizin mevcut Birleşik Krallık operasyonlarına hizmet etmek için iyi bir konumdadır. Karayolu ve liman altyapısına iyi erişim ve yetenekli bir yerel işgücü, Galler'i CiNER'in genişlemesi için bariz bir seçim haline getiriyor. Niyetimiz, cam taşımanın ekonomik ve çevresel maliyetlerini mümkün olduğunca azaltmak.”

Verilen bilgilere göre 2022'de faaliyete geçecek fabrika yatırımında 450 işçi çalışacak. Tesis faaliyete geçtiğinde ise 600 kişi istihdam edilecek.

Bu haber 325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()