Cihat Kora Lisesi öğrencileri İzmir’i gururlandırdı

En İyi Konuşmacı Dalında İzmir Cihat Kora Lisesi öğrencisi Enes Emre Karakaş’ın birinci olduğu bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Eraslan Vakfı Liselerarası Münazara Yarışmasında Cihat Kora Anadolu Lisesi okul olarak da ikincilik koltuğunu kaptı. Cihat Kora Lisesi bu derecelerle İzmir’e ilk kez birincilik ve okul olarak ikincilik getirmiş oldu.

13 Ekim 2021 - 11:30

İzmir’in başarılı öğrencileriyle adından söz ettiren Cihat Kora Anadolu Lisesi, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Eraslan Vakfı Liselerarası Münazara Yarışması’nda başarısıyla İzmir’i gururlandırdı. Türkiye genelinden 48 okulun katıldığı, 8-9-10 Ekim tarihlerinde pandemi koşullarından dolayı online gerçekleşen yarışmada Cihat Kora Lisesi öğrencisi Enes Emre Karakaş En İyi Konuşmacı dalında birinci oldu. Uluslararası ilişkilerden çevre bilincine, toplumsal konulardan bilim ve teknolojiye, sanat ve hukuka çok çeşitli konu başlıkları altındaki münazara tezlerinin ve bu tezlere karşı sunulan antitezlerin olduğu maçların sonunda turnuvanın şampiyonu Galatasaray Lisesi oldu. Çekişmeli turnuvanın ikinciliğini Enes Emre Karakaş ve Bora Yüksel’in takım olarak yarıştığı Cihat Kora Anadolu Lisesi, üçüncülüğünü Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi, dördüncülüğünü ise İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsü kazandı. 

‘GENÇLERİN GELECEĞİ İNŞA ETME MİSYONU VAR’

Cihat Kora Anadolu Lisesi Okul Müdürü Süleyman Yetişken tüm takımların büyük bir başarıyla turnuvayı tamamladıklarını dile getirerek, en iyi konuşmacı ödülünü kazanan öğrencileri Enes Emre Karakaş başta olmak üzere diğer öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Türkiye çapında önemli bir başarının İzmir adına da gurur verici olduğunu vurgulayan Yetişken, “Gençlerin geleceği inşa etmek gibi bir misyonu, bizlerin ise onların önünü açmak, onlara yol göstermek gibi bir görevimiz var. Bu güzel başarı hepimizin gururu oldu, öğrencilerimin yolu açık, başarıları daim olsun” dedi. 

 

Bu haber 703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()