Çiğli Mahallerinde İftar Sofraları

Çiğli Belediyesi tarafından Ramazan ayında kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunun pekişmesi amacıyla mahallelerde iftar yemekleri veriliyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kurulan iftar sofralarıyla dayanışma ve beraberlik duygusu içinde Ramazan ayının manevi değerlerinin paylaşılmasını istediklerini söyledi.

23 Mayıs 2019 - 13:30

Çiğli Belediyesinin gelenekselleşen iftar yemeği programları bu Ramazan ayında da çeşitli mahallerde düzenlenmeye devam ediyor. Çiğli Belediyesi, her yıl Ramazan ayında yaptığı gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca, Çiğli’nin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında, yüzlerce Çiğliliyi aynı masa etrafında buluşturmaya devam ediyor. Zaman zaman iftar yemeklerine katılan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatandaşlara “hoş geldiniz” diyerek iftar yemeği dağıtıyor.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Başkan Utku Gümrükçü, Ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu belirterek, insanların dayanışma ve birlik içinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını söyledi. Ramazan ayında verilen iftar yemeklerinin yardımlaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirdiğini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Ramazan ayında dostluk, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ön plana çıkıyor. Mütevazı iftar yemeklerimize yoğun ilgi gösterdikleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çiğli’de Ramazan ayı coşkusuna dahil olabilmek çok güzel. Tüm vatandaşlarımız için Ramazan sofralarına bir parça katkımız olabilirse kendimizi mutlu sayarız. Çiğli halkıyla bir arada olmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı iftar yemeklerimize bekliyoruz. Ramazan, bütün bereketi, coşkusu ve huzuruyla sofralarımıza dolsun” diye konuştu.

Bu haber 964 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()