Çiğli İnönü Mahallesi’nde Dip Bucak Temizlik

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından “Temiz Kent, Temiz Çevre, Gülümseyen Çiğli” sloganıyla başlatılan ve 22 haftadır farklı mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının son adresi İnönü Mahallesi oldu.

30 Nisan 2020 - 12:06

Başkan Utku Gümrükçü’nün katılımıyla her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen ve gönüllü vatandaşların da destek verdiği temizlik çalışmaları, bu hafta belediye meclis üyeleri ve İnönü Mahalle Muhtarı Kazım Sönmez’in katılımıyla İnönü Mahallesi’nde yapıldı. Günün erken saatlerinde başlayan çalışmalar kapsamında, cadde ve sokaklar sabunlu suyla yıkanırken; kaldırımlar, çocuk parkları, yeşil alanlar ve boş araziler de dip bucak temizlendi. Süpürge araçları de sokakları süpürerek mahalleyi iyice temizledi.

Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere dikkat ederek eldiven ve maskesini takan Başkan Gümrükçü, yağmurluğunu da giyerek personel ve gönüllülerle birlikte önce sokak yıkama ardından da kosa temizleme çalışmalarına katıldı.

“Sokaklarda olmaya devam edeceğiz”

Çiğli halkına sağlıklı yaşam alanları sunmak amacıyla başlattıkları temizlik çalışmalarının Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde de devam ettiğini ifaden eden Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, çevre temizliğine katkı sunmak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla 5 aydır her hafta farklı bir mahallemizde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yapıyoruz. Bu hafta da İnönü Mahallesi’ndeydik. Mahalle muhtarımız, meclis üyelerimiz ve personellerimizle birlikte sokakları, kaldırımları, ana caddeleri, oyun parklarını ve boş arazileri detaylı olarak temizledik. Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde önemini bir kez daha gördüğümüz çevre temizliği konusundaki çalışmalarımız hız kesmeden diğer mahallelerimizde de sürecek. Çiğlili hemşehrilerimiz evlerinde kalsın, biz onların sağlığı için sokaklarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 1062 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()