Çiğli, Gençler ve Çocukları Yaz Spor Okulu'na Bekliyor

Çiğli Belediyesi tarafından yüzlerce çocuğun spor yapma imkanı bulduğu yaz spor okulları açılıyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçedeki çocuk ve gençleri spor yapmaya çağırdı.

15 Haziran 2019 - 09:05 - Güncelleme: 15 Haziran 2019 - 09:09

Çiğli Belediyesi tarafından okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli değerlendirmeleri amacıyla 6 branşta yaz spor okulları açılıyor. 2012 yılı öncesi doğumlu çocuk ve gençlerin kabul edildiği yaz spor okullarında, öğrencilerin sportif faaliyetlere yönelerek bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

6 branşta kurs

Çiğli Belediyesi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, satranç ve tenis branşlarında açılacak kursların kayıtları başladı. Futbol kursları Çiğli Belediyesi Atatürk Stadyumunda salı ve perşembe günleri ücretsiz olarak verilecek. Voleybol, basketbol ve taekwondo kursları ise Atatürk Spor Salonunda verilecek. Satranç kursu ise eski belediye binasının 4. katında çarşamba günleri yapılacak. Tenis severler ise tenis kursları için Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’nda bulunan kortlarda eğitim alacaklar.  Futbol, basketbol, voleybol ve taekwondo kurslarında eğitim geçtiğimiz hafta başladı, satranç ve tenis kursları ise 25 Haziran’da başlıyor.

Spor, zihinsel ve bedensel gelişim için desteklenmeli

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sporun Çiğlili gençler için vazgeçilmez bir faaliyet olup yaygınlaşması adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Gümrükçü, Çiğli’yi spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını belirterek, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuk ve gençlerimize bu yıl sportif faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunuyoruz. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesinde belediye olarak bizim de sorumluluklarımız var. Çocuklarımız faydalı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Bu amaçla 6 branşta kurs açıyoruz. İlk günden çok büyük ilgiyle karşılaştık. Gençlerimizi bekliyoruz.”

Yaz spor okulları kayıt yeri: Atatürk Spor Salonu Ataşehir Mahallesi

Tel: 0 232 3766438 – 39

Kayıt için gerekli evraklar: Sağlık raporu, 3 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi

2019/06/2019-06-15-09-09-44.jpg
Bu haber 904 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()