Çiğli’de Sinan Meydan Rüzgarı

Cumhuriyet tarihi ve Atatürk üzerine araştırmalar yapan Tarihçi - Yazar Sinan Meydan, Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği söyleşide Çiğli halkıyla buluştu.

12 Eylül 2019 - 10:00

Gerçekleştirdiği kültürel aktiviteler kapsamında birbirinden değerli isimleri ilçede yaşayan vatandaşlarla buluşturan Çiğli Belediyesi, bu kez 1997 yılından itibaren Cumhuriyet tarihi ve Atatürk üzerine önemli çalışmaları bulunan değerli yazar Sinan Meydan’ı Çiğlililerle bir araya getirdi. Çiğli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Çiğlililerin yoğun katılım gösterdiği söyleşi büyük ilgiyle takip edildi. Milli Mücadelemizin bilinmeyen yönlerinin anlatıldığı söyleşinin ardından Sinan Meydan, kitaplarını katılımcılar için imzaladı.

 

“Çiğlililerin ilgisi bizi motive ediyor”

Yaptığı araştırmalar ve yazdığı kitaplarla ülkemizin önde gelen tarih araştırmacılarından olan Sinan Meydan’ı Çiğli’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Başkan Utku Gümrükçü, “Hepimiz için övünç kaynağı olan Milli Mücadelemizi Sinan Meydan’dan dinlediğimiz çok güzel bir gece oldu. Buraya gelerek salonu dolduran tüm Çiğlililere teşekkür ediyorum. Sanat, kültür ve düşün alanından değerli yazar ve sanatçılarımızı Çiğlimize davet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 809 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()