ÇİĞLİ’DE DEMOKRATİK İŞBİRLİĞİ

Çiğli Belediyesi meclis toplantısında, demokratik işbirliğine gidilerek, belediyenin diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerinin takibi ve koordinasyonu için CHP ve AK Partili meclis üyelerinden oluşan alt yapı ve koordinasyon komisyonu kuruldu. Komisyon Çiğli için güç birliği oluşturacak.

02 Ağustos 2019 - 10:07

Çiğli Belediyesi’nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, tüm meclis üyelerinin önerisiyle Çiğli Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ankara’da bakanlıklar düzeyinde iş ve işlemlerin takip edilebilmesi amacıyla alt yapı ve koordinasyon komisyonu kurulması yönünde önerge verildi. Meclis üyelerinin oybirliğiyle 5 kişilik komisyon kurulması önergesi kabul edildi. Komisyona CHP’den Prof. Dr. Suat Çağlayan, Ali Rıza Koçer ve Barbaros Kiriş, Ak Parti’den ise Hüsnü Boztepe ve Nedim Aslan seçildi. Kurulan alt yapı ve koordinasyon komisyonu Çiğli’nin önemli konularını İzmir ve Ankara’daki kamu kurum ve kuruluşlarda takip edecek ve İZBAN, tramvay gibi konularda Çiğli için güç birliği yapacak.

BAŞKAN UTKU GÜMRÜKÇÜ: “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”  

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, demokratik bir işbirliği oluşturduklarını belirterek, “Çiğli’nin birliği ve beraberliği, sorunların çözülmesi için parti ayrımı gözetmeden, ideolojik düşünce ayrımı yapmadan, çalışan çabalayan, herkesle birlikte, ben de belediye başkanı olarak el ele vereceğime, sorunlarımızın İzmir ve Ankara’da anlatılması için gerekli faaliyetleri fazlasıyla yapacağıma söz veriyorum. Çiğlimizi ilgilendiren önemli konularda İZBAN, tramvay gibi konularda güç birliği yapacağız. Tüm bu süreçte elde edilen sonuçlar üzerinden de siyaset yapmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bu başlangıç hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

HÜSNÜ BOZTEPE: “BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”  

Mecliste konuşan Ak Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, meclis üyelerince alınan kararın Çiğli’ye önemli hizmetlerin gelmesinde önemli rol üstleneceğine inandığını belirterek“Mecliste oluşturulan komisyondan dolayı meclis üyelerimizi kutluyorum, doğru bir karar alındı. Örneğin biz İZBAN’ı yer altına alırsak, Çiğli’ye çok büyük bir iyilik yapmış olacağız. Bu konuda belediye başkanımızın yanındayız” dedi.

Bu haber 671 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()