Çiğli’de “Börklüce” Söyleşisi

Hayata geçirdiği kültürel etkinlikler ile İzmir’de sanatın nabzını tutan Çiğli Belediyesi tarafından Yazar – yönetmen Vecdi Sayar ve Şair – Yazar Cezmi Ersöz’ün katılımıyla, “Yunan ve İranlı Yönetmenlerin Gözüyle Börklüce” isimli film gösterimi ve söyleşi düzenlendi.

20 Kasım 2019 - 13:45

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe şair – Yazar Cezmi Ersöz ve Yönetmen – Yazar Vecdi Sayar’ın yanı sıra Uluslararası Börklüce Sineması Atölyesi Proje Koordinatörü Tahsin İşbilen de katıldı. Düzenlenen geceye, Çiğli halkı başta olmak üzere farklı ilçelerden sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. 

 

Çiğli sanatla anılacak

Kültür ve sanata verdikleri önemin devam edeceğinin altını çizen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli’de yaşayan her vatandaşımızın sanatla bir şekilde etkileşim içerisinde olması için çaba harcıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne farklı içerikte birçok kültürel etkinliği hayata geçirdik. Bugün de sinemasever vatandaşlarımıza yönelik anlamlı bir gece düzenledik. Verimli ve bir o kadar da keyifli bir etkinlik oldu” dedi. 

Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()