ÇİĞLİ BELEDİYE ŞANTİYE SPOR ZAFERLE BAŞLADI!

08 Ekim 2019 - 09:42

Çiğli Belediye Şantiye Spor katıldığı Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nın ilk maçına galibiyetle başladı.

Spor ve Sanata verdiği önemi her fırsatta dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yaptığı çağrı ile kurulan Şantiye Spor, katıldığı Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nda çıktığı ilk maça galibiyetle başladı.

Çiğli Belediye Şantiyesi’nde çalışan işçiler Başkan Utku Gümrükçü’nün çağrısı ile futbol takımı kurdu.  Şantiye Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde kurulan futbol takımı ardından da İzmir genelinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Turnuvası’na katıldı. Bornova’da zafer parolası ile sahaya çıkan şantiye takımı, İMPO Motor Pompa karşında 7-5 galip geldi.

Kurumsal bağlılık güçleniyor

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çalışanlarımızın kurumsal bağlılığını güçlendireceği ve moral motivasyonlarını sağlayacağı düşüncesiyle şantiyede futbol takımı kurduk. İlk maçlarında da galibiyet elde ettiler. Hepsini kutluyorum” dedi.

Parola: Cumhuriyet Kupası Şantiyeye Gelecek

Şantiye Koordinatörü Metin Übeyli ise “Biz işçiler sadece kaldırım yapmayız, çöp toplamayız, park sulamayız.  Biz işçiler aynı zamanda futbol da oynar bağlama çalar türkü de söyler sahnede tiyatro da yaparız. Çünkü kültür sanat ve spora önem veren ve işçisinin yanında duran bir Utku Gümrükçü gibi bir belediye başkanımız var. Biz de ona söz veriyoruz.  Cumhuriyet Kupasını kazanarak başkanımıza hediye edeceğiz” diyerek takımın çok iyi olduğunu ve kupayı mutlaka kazanacaklarını söyledi.

 

Bu haber 690 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()