CHP ve İYİ Parti İttifakına İki İl Daha Eklendi

"Yozgat, Aksaray, Kilis, Amasya, Sivas ve Rize'de iki parti arasında görüşmeler sürüyor"

11 Ocak 2019 - 11:30

Kulislere göre yerel seçimler için iş birliği yapan CHP ve İyi Parti anlaştığı 21 büyükşehire Malatya ve Kahramanmaraş'ı da ekledi. Bu iki şehirde İyi Parti'nin CHP'yi destekleyeceği belirtilirken, iki parti arasında 20 ilde gösterilecek adaylarla ilgili de uzlaşmanın sağlandığı söyleniyor.

CHP, Kahramanmaraş’a milletvekili Ali Öztunç, Malatya’ya ise Soner Gökçe’yi aday göstermişti. 

Hürriyet'ten Rifat Başaran'ın kulis haberine göre Yozgat, Aksaray, Kilis, Amasya, Sivas ve Rize’de ise iki parti arasında görüşmeler sürüyor. 

Bir süredir yapılan görüşmeler sonucunda İyi Parti’nin Kırşehir, Bolu, Erzincan, Artvin, Bilecik, ve Bartın’da CHP’nin adayını desteklemesi kararlaştırıldı. Aynı şekilde CHP ise Kırıkkale, Isparta, Düzce, Nevşehir, Afyonkarahisar ve Osmaniye’de İyi Parti’nin adayını destekleyecek. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 15 Ocak Salı günü Ankara’da Mansur Yavaş için aday tanıtım toplantısı yapacağı kaydedildi. 

 

 

Bu haber 2862 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()