CHP Torbalı: "Kimse bize ahlak dersi vermesin"

Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, yaşanan seçimi ve sonrasındaki süreci değerlendirdi. Yapılan açıklamada, “Torbalı’da ilkeli, onurlu ve Torbalılara yakışır bir duruş sergileyen 17 Meclis üyemiz var ve hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

29 Nisan 2021 - 10:45

Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, yaşanan seçimi ve sonrasındaki süreci değerlendirdi. Partisi adına açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, “Türkiye’de AKP’ye rağmen temiz ve ahlaklı siyaset yapmanın onurunu yaşayan, Türkiye ve Torbalı sevdalısı neferleriz” dediği açıklamasında önemli ifadelere yer verdi.

İşte Başkan Günaydın’ın açıklamaları:

Bizler Cumhuriyet Halk Partili olmanın, Türkiye’de AKP’ye rağmen temiz ve ahlaklı siyaset yapmanın onurunu yaşayan, Türkiye ve Torbalı sevdalısı neferleriz. Torbalı belediye meclisi, rahmet ve minnetle andığımız Sayın Belediye Başkanımız İsmail Uygur’un vefatının ardından, Torbalıya hizmet edecek yeni başkanı seçmek için toplanmış ve her yönüyle yasalara ve demokrasiye uygun bir seçim gerçekleştirmiştir. Bizler AKP’nin yaptığı gibi hiçbir meclis üyesini suçlamak, meclis üyelerine iftira atmak, yapılan demokratik seçime gölge düşürmek gibi bir yolu tercih etmeyeceğiz. Bize göre, Torbalı Meclisinde görev yapan tüm meclis üyeleri Torbalı’nın çıkarı için çalışacak meclis üyeleridir. Çünkü bunu, kendilerini seçen Torbalı halkına borçludurlar. Bizler öncelikle, Torbalı halkının 31 Mart yerel seçimlerinde ortaya koyduğu milli iradeye ve tercihe sahip çıkmak, Torbalı halkının sandıkta verdiği kararın, siyasi pazarlıklarla değişmesini engellemek için,  Torbalı belediyesi CHP grubu meclis üyelerimizle birlikte blok olarak hareket ettik.  Ve bu hareketin sonucunda da, şerefli ve onurlu meclis üyelerimizin blok şekilde sergilediği tavırla, Sayın Mithat Tekin’i Torbalı belediye başkanı olarak seçtik.

31 Mart seçimlerinin ilk sonuçları sonrasında, İstanbul’da yaşanan utanç verici tablolar, ülkedeki adaletsizlikler, yasa tanımazlıklar ortadayken, kimse bize ahlak dersi vermeye kalkmasın. Torbalı halkının iradesine saygı göstermeksizin,  aday çıkarmaları bile siyasi ahlak gereği tartışılacak olanların, kaybettikleri her seçim sonrası sergiledikleri çirkin tavrı biliyor ve onların seviyesine inmeyeceğimizi beyan ediyoruz.  Onların meclis üyelerimize, partimize ve yöneticilerimize sarf ettikleri tüm hakaretlere cevabı verecek olan Torbalı halkıdır. Bizim Torbalı’da ilkeli, onurlu ve Torbalılara yakışır bir duruş sergileyen 17 Meclis üyemiz var ve hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Bizler şimdi,  rahmetli başkanımız İsmail Uygur’un bıraktığı yerden, Sayın Belediye Başkanımız Mithat Tekin ile birlikte Torbalı için çalışmaya, ilçe halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye odaklandık. Siyasi tartışmalarla, aslı astarı olmayan yakıştırmalarla kaybedecek vaktimiz yok.

 

Bu haber 508 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()