CHP tarihinde ilk kez 3 grup başkanvekili seçim yapılmadan atama ile görevlerine devam ediyor

CHP'nin TBMM'de ki 3 Grup Başkanvekili yaşadıkları sorunlar nedeniyle seçim yapılmadan görevlerine devam edecekler.

11 Haziran 2020 - 08:57

Cumhuriyet Halk Partisi bir ilk yaşıyor. Mevcut CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Özkoç ve Engin Altay tarihe seçim yapılmadan görevlerine devam eden atanmışlar olarak geçiyorlar.

CHP Grup başkanvekilleri atanırken, TBMM Başkanlık Divanı’nın CHP’li üyeleri ve grup yönetimi için 17 Haziran’da seçim yapılacak. Seçimde CHP’nin bir TBMM Başkanvekilli üyesi, 3 TBMM Katip Üyesi ve CHP TBMM İdare Amiri seçilecek. Bu arada ayrıca CHP grubunun iki üyeden oluşan Grup Denetçisi, dokuz üyeden oluşan Grup Yönetim Kurulu ve yedi asıl, iki yedek üyeden oluşan CHP Grup Disiplin Kurulu üyelikleri de seçimle belirlenecekler.

Bu haber 2366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()