CHP Selçuk Seçim İçin Düğmeye Basıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan takvime göre 1 Ekim'de başlayacak yerel seçim adaylık başvuru sürecinden önce CHP Selçuk İlçe Örgütü de aday belirleme süreci ile ilgili adım attı.

28 Eylül 2018 - 14:47

CHP Selçuk'ta, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayının ve meclis üyesi adaylarını belirleme süreci ile ilgili 28 Eylül Cuma gününden itibaren partinin kongre ve ön seçim delegeleri ile toplantı yapma kararı alındı. Delegeler ile yapılacak olan toplantıda iki gündem maddesinin konuşulacağı öğrenildi. İlk gündem madedesi mahalle ile ilgili sıkıntılar ve ihtiyaçlar, sonrasında ise yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi ile ilgili olacak. Delegelerin ve örgütün tavrının ne yönde olduğunu ve aday belirlemede önseçim, eğilim yoklaması, merkez ataması gibi seçeneklerden hangisinin uygulanmasını istedikleri sorulacak.
CHP Selçuk İlçe Örgütü'nün 28 Eylül Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi delegeleri ile yapılacak olan toplantı ile başlayacak görüşmeler cumartesi günü köyler, Atatürk Mahallesi, 14 Mayıs Mahallesi ve İsabey Mahallesi ile devam edecek ve pazar günü Zafer Mahallesi delegeleri ile yapılacak toplantıyla son bulacak. Aday belirleme yöntemi ile ilgili parti tabanının istedikleri ilçe örgütü tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Merkezi'ne sunulacak. Toplantılar sonrasında CHP Selçuk İlçe Örgütü tarafından kamuoyuna da yapılacak olan açıklamayla parti tabanının aday belirleme süreci ile ilgili Selçuk'taki  tavrı netleşmiş olacak.

Bu haber 1573 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()